Pluggning på ingång

Ska sätta mig och skriva på min uppsats om personlig hygien nu, har läst det ämnet på gymnasiet så borde inte vara några problem :)
Imorgon ska jag & Matilda till skolan, fixa lite med saker och ting. Sen ska jag myspysa med Donna mitt hjärta. idol&middag, ska bli underbart!


Ja skratta sjukt mycket när jag läste din kommentar Emma :) Självklart vet jag att solning ger cancer! :) Men jag tänker inte på det när jag solar & jag har faktiskt aldrig hört att ett cancer fall har orsakats av att den personen solade. Men jo, jag kommer inte sola för alltid, för innerst inne tänker jag på min kropp & möjligheten till cancer :) är nog bland det värsta som kan hända en människa. Jag har ju cancer i min familj sedan flera hundra år tillbaka. Alla i min släkt som dött har dött av cancer, & min mor har även haft det. Jag förstår dom som undviker solning såklart. Men just nu som sagt, så tänker jag inte på det när jag solar.

vill aldrig dö, vill leva för alltid med min familj ! ♥♥




Solning

Jag tror inte ett dugg på att solning ger cancer som alla säger. jag har aldrig sett eller hört någon som blivit sjuk av det. den enda negativa effekten det kan ge är skryklig hud i förtid. Jag solar 5 dagar i veckan, och jag älskar det. jag skulle må pyskiskt dåligt om jag inte fick sola! sen ser man små ungdomar som har fet jävla brunkräm i ansiktet och solar på det, DET! kan säkert vara farligt för hyn! jag har solat i så många år & jag har aldrig haft sminket på. inte ens mascara! min allra första solning så var jag 16 år och det var på sol o motion här i norrk. , jag var med mamma och jag var rädd att lysrören skulle bränna mig totalt. Det löste sig :) Våren 2008 så började jag sola såhär mycket som jag gör nu, och jag är livrädd för att bli blek nu, det är så fult rent ut sagt. nej usch på blekfisar! :)
NU ÄR DET IDOL!!!

Nu drar jag till gymmet!

Först till baccus för & hälsa på Matilda som sitter där ensam o övergiven i garderoben, sen mot gymmet!
Hörs ikväll ni fina! :)


Osminkade sanningen? :) man kan ju inte ha smink på i solariet direkt. aldrig förstått mig på dom som inte tvättar av sig det? :s

Min nya beroendelåt

Ison&Fille, ni är grymma.

RAPATTACK!!

Jag älskar dom!! haha.


Morning

Tråkig dag , kommer sitta o plugga som satan då jag har kommit på att jag har kurs med jobbet när proven och inlämningarna är nästa vecka. Det är så himla typiskt. Men min kära chef har redan betalat min kurs på nästan 1000 kr så jag tänker aldrig backa ur. Livet är hårt ibland.

Ska ta arlset ur hemmet och gymma & sola sen iaf, börjar tycka det är så himla skönt faktiskt!

Får se om några timmar om jag lyckats med allt :)

CIAO!

hahahaha, jag hade ingen annan bild, sorry :) 2007/2008? i sthlm
Bad hair day??? JA!!! fy så mitt hår ser ut på bilden, inte okej! :)

Butterflies

I have butterflies in my stomack, i feel alive and full of happiness. This is why we are humans.


Fråga

Om du fick välja vilken kändis eller person i hela världen du skulle leva lyckligt i alla dina dagar med, vem skulle du välja?

Mitt svar: CHUCK BASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vakna med the voice

Det här är så himla kul!!!!!
0.44 sekunder in i klippet börjar dom sjunga.





Hård dag!

Idag har jag varit jävligt förbannad. Ringde Csn för fyrtioelfte gången för att fråga ang. dom tror att jag är skyldig dom 12 000 kr plus att nu helt plötsligt får jag mindre csn denna höst. WHATA???
Dom sa iaf att min kära "rektor" på skolan har glömt att skriva in att jag läser Affärsturism också, vilket blir 100 mindre poäng. Jävla idioter, och efter ett halvår!!!!!!!!!! har dom sagt att jag är skyldig 12 papp för min "rektor" har glömt att säga att jag läst en orienteringskurs på 100 p förra terminen. Hon är för fan helt dum alltså. Vad tänker hon med? sen börjar hon babbla att jag ska växa upp och sånt shit? fan vad jag vill ha henne avskedad!.

Var i skolan 8.30 till 15.00 , har sjukt mycket att göra nu dom här dagarna så låser mig inne till lördag!

Stockholm 2008

Heatherette

Vilka har missat DesignDuon Heatherette?
Det är lätt mina favorit designers, dom är sjuka, galna, glada, skrikiga & underbara, precis som jag.
Jag drömmer om att sitta på första parkett.




Header

HAR SAGT DET FÖRUT & SÄGER DET IGEN, VEM KAN SÄTTA DIT EN HEADER PÅ BLOGGEN?
Jag förstår inte?
Maila: [email protected]
eller skriv en kommentar till inlägget





Idol kväll

Kommit hem från ännu ett träningspass & solning, gav mycket denna gång och det känns bra. en timme kan göra mycket. Nu ser jag på Idol(såklart) , hejjar på calle och äter ballerina kex, vadå träningen gör ingenting haha.
Imorgon är det skola igen så ska kolla över det oxå. Längtar till lördag.





Jag Älskar Mode

Jag vet inte hur det är med er men för mig känns det som en del av mig saknas för att jag inte får hålla på med vad ja vill. När jag var liten var jag en liten modeslav som tog på mig allt som var "inne" för att vara "inne", jag fick allt jag pekade på av mina föräldrar och jag ville alltid ha det senaste. Idag är mitt modeintresse stort! jag klär mig efter insperation & min egen smak, jag må se ut som dom flesta men jag älskar modet , och gillar jag inte något då köper jag helt enkelt inte det. Idag har jag en garderob värd över säkert 50 000 kr, om inte mer? & över 50 par skor. Min dröm är att få jobba med Mode , antagligen i en tidning. Jag skulle vilja börja med att jobba i klädkedja som H&M(favorit) eller cubus osv. Att få utvecklas & se och hålla på med kläder varje dag är min DRÖM, vad är eran?

Jag jobbar som alla vet inom Restaurang branshen, har gjort nu i 6 år & det senaste året har jag känt att det här inte jag. Min modeintresse växte fram otroligt snabbt under sommaren & jag skulle kunna gå på stan varje dag hela dagarna för att bara få kolla på dessa fina färger & mönster vi har på alla kläder, skor & inredning.
Human is made for clothing.


Bild tagen från Emsedge blogg.


Sjukan

Måste till sjukan idag för mera prover & se en specialist läkare. Ångest för att gå själv men är man vuxen så är man. typiskt. Jag undrar verkligen vad som är felet på mig, och jag tror aldrig jag kommer få veta. I 6 år har jag lidit , och ingen har någonsin brytt sig om att skicka mig till en specialist. Vad är deras jobb egentligen?

Iaf så vill jag säga att True Blood är bland dom bästa serierna jag någonsin sett, & vem mer avgudar BILL???? att Sookie & Bill är ett par på riktigt gör ju deras kärlek ännu mer trovärdig oxå! :) Lite twilight över det hela när dom växt upp haha. LOVE IT LOVE IT!


Jobb snart




Köpt världens finaste tröja, tackar gud för att den fanns eftersom det blir troligtvis mitt sista shopping sak för denna månad. Vi får se, huvudsaken är att jag har pengar till på lördag då jag & min älskling ska på ladies night. Party är ett faktum. Spelar ingen roll om man är fler eller bara hon & jag, vi har lika kul ändå. På fredag är det jobb dock, highlander.

Over and out! ps. vart kom grisnäsan ifrån?

Frukost

Gör frukost, väntar på mammsen som ska få sitt hår färgat av mig :) Sedan ska jag neråt stan för & shoppa en jätte fin topp jag la undan på H&M igår. Jobb klockan 18-23.30 också, har stängning idag själv, första gången för mig helt ensam med stängning :) får se om jag lyckas larma av osv. haha

Nej, nu kokar äggen! CIAO!


En av dom bästa låtarna Rihanna gjort, hitta tyvärr inte videon till.

Johan Falk

Alltså, vet inte direkt om det är något fel på mig men Johan Falk filmerna är bland dom bästa kriminal svenska filmerna ja sett! nästan,nästan bättre än beck! fatta den alltså! ser nu på vapenbröder & den är gryyym! älskade 1:an & 2:an är lika bra! Hurra för Jakob Eklund som fortfarande har DET!

Sen blir det True blood avsnitt i sängen, har aldrig sett det så ska bli spännande!


Jag&Annelie, saknar dig! kan ni se hur många år det skiljer mellan oss?

Göta Salonger

Har någon slags saknad av mitt jobb i somras på Göta Salonger i Söderköping. Var kämpigt & tufft, men vi klarade det! och mitt hårda slit gav resultat. Saknar er, även om jag hata i princip allihoppa haha. ni vet vilka ni är som jag älskade, eller hur? :)


Fr. Vänster Johan, Jag, Rob, Martin, Maria, Helen, Ella, Carro , Anders, Tina(Chef), Jan, Åsa, Jennie, Malin & någon som jobba åren innan oss andra.

Åsikt!

Vad tycker ni om Anna Anka? Jag har lite blandade känslor mer o mer alltså..Hon är jävligt speciell!Jag tycker att hon är en person som står för sina åsikter, även om jag tror att mycket är skådespel också. Jag håller inte med om att kvinnan ska stå hemma medans mannen försörjer sin fru, för hur skulle världen se ut om vi inte var jämnställda med våra män? Hon är väldigt dryg, oartig och perfektionist! jag skulle aldrig trivas omkring en sådan människa. Men någon måste ju vara som henne också, eller hur? Nej, Anna Anka är Anna Anka och det får vi nog leva med i minst 6 säsonger av programmet till..! Jag tror Anna är en kärleksfull hemma fru bakom kameran men framför så måste hon leva på att vara som hon är pågrund av tittarsiffor. Jag är en av dom personerna som inte förstår grejjen med Anna Anka, vi lägger ner skitsnacket & låter henne vara istället, ju mer vi bryr oss desto mer kommer hon spela på våran uppmärksamhet.



 


Drömmar..

Sluta aldrig hoppas

Sluta aldrig be

Sluta aldrig drömma

                                                                     Under kan ju ske





hemma, fy fan.

Vet inte riktigt hur det är med svärandet i en blogg men kan ju säga att jag blir fan galen av hur kort min sthlms vistelse blev, mådde lite illa på tåget men sen på natten blev allt en dimma, illamående,yrsel,feber,kräkningar osv. På morgonen var allt åt helvete, har spytt HELA dagen, fick ta tåget hem (spydde på tåget ca. 6 gånger) sen raka vägen till sjukhuset hemma i norrköping. Där jag är hemkommen ifrån nu. Har legat med dropp i några timmar, då jag senast åt vid 20.00 igår kväll, inte druckit något heller. Rent helvete, har mått så dåligt. Efter droppet mår jag lite bättre, men sängdags är nära. Hoppas ni mår bra iaf :) Sthlm, JAG ÅTERKOMMER!

Ciao!


Today is the day

Idag åker jag till sthlm! jätte sjuk har jag blivit oxå på köpet, näsan rinner fan hela tiden.
Iaf så blir det utgång båda dagarna, träffa lisa,Annelie&Ellinor, plus ev. matte&patrik. Alla som jag längtat efter mest!
Vet inte hur det kommer gå när jag är så sjuk med alkoholen, men va fan, hur ofta är man i sthlm :)

Ska till stan&kolla på en laptop nu, CIAO!

Tatanka&Zatox

Myskväll

Nyss kommit hem från Suzette, haft mys med pizza&idol, alltid så skönt o träffa henne, hon betyder mycket.
Nästa helg ska vi på ladies night!!

Har shoppat lite, blev en assnygg kjol, gråa uggs, en kofta samt smink. Ska ha rött läppstift med röda skor och nya spetsklänningen, perfekt!

Nu ska jag sova för en härlig dag imorgon mot sthlm, packning, städning & lite plugg innan, halv sex åker jag.

CIAO!

I ♥ YOU


Ska plugga nu, sen sola på stan, kolla runt lite för att sedan åka upp till Settan ikväll , myyyys.
Packa måste jag göra med  ! bästa helgen ska det bli ;P

Skriver sen. Ciao

Älskar dig Suzette, står vid din sida i dessa tuffa tider.


Sömn?

Inatt ska jag försöka sova iaf, plus sova ut läääänge imorgon, ring INTE , jag upprepar INTE & stör mig imorgon bitti :) Var helt okej på jobbet ikväll , lugnt & bara dötid.. , jävla skillnad från butlers!

Ska se på Year One nu&äta godis i sängen hihi.
Ciao!

Jag&Lisa i Sthlm


Jobb

Ska iväg och jobba klockan 18-24.00, ledig imorgon, men jag ska faktiskt vara duktig och plugga, för är ju inte hemma på hela helgen, sthlm you know! :) Har 2 prov på tisdag & jag känner hallåå??? vi har inte ens öppnat böckerna konstiga lärare...:S

Har iaf fixat mina outfits för i helgen, & ni vet mitt hår som jag skrev blev asksvart , det är typ choklad brunt fast lite mera mörk choklad haha, jag gillar det, men jag gillade kopparn mycket mer..! damn..


Jag&Putta på Busfabriken



Mot skolan

FÖRSOVIT MIG!!!!

LYCKLIG!!!

Något otroligt har hänt, min chef på Highlander ringde & berättade att när hon går på mamma ledighet i nov-dec så ska jag ta hennes "tjänst"/timmar , ska inte bli chef haha men jag ska få hennes tjänst på 75%-heltid!! FATTA VAD GLAD JAG BLIR! allt kommer lösa sig för mig. Kommer att jobba på Butlers & Highlander samtidigt tills jag kliver på tjänsten. Nu jävlar ska jag söka lägenhet! :)



KÖÖÖR VI!!!! :) denna låt kommer spelas på min födelsedagsfest upprepande:)
Dissar mig själv lite? naeeej rå, handlar ju om typ Kissie , Kenza & sånna lovers

Dröm..

Inatt drömde jag något läskigt, det var VERKLIGEN hemskt. Min allra bästa vän Suzette hade hjärnblödningar & blodproppar i hjärnan, så hon låg på akuten där hon opererades , och hon var jätte svag & ledsen..
Jag vakna av att jag var tårögd.. :( Jag älskar dig ju



Helt slut efter helgen!

För mig är det söndag idag, skola imorgon lixom, känns verkligen som det. Jag har inte kunnat uppdatera på hela helgen knappt. Min syster & barnen har ju varit här och det har varit underbart men Selma som är 7 månader vaknar varannan timme o låter som satan, har inte fått någon sömn sen i torsdags natt.. :/ Sen lite otippat så har jag jobbat HELA helgen, igår blev det 9-10 timmar på Butlers! , ont i fötterna och helt seg.. men kul vare! :)
Hade två 10-12 sittningar igår, vilket alltid är trevligt! Så roligt att få jobba med Matilda som går i min klass med, vi är ju dom ända som går i min klass & nu så är vi brudarna på jobbet :)

Nu ska jag storstäda genom lägenheten & sen ner på stan, möta upp syrran som är hos pappsen nu, ta farväl :(
Sola & lite klännings letande till helgen då jag beger mig til sthlm, tror ni jag ska storhandla på zara där eller? JA!
I LOVE ZARA!

Hörs sen ! CIAO!

MY HIPHOPA!


GLAD!

Vaknar upp glad & pigg, trots sovande på madrass & snarkande gudöttrar! jag dör av hur söta dom är.
Hannah & barnen gick till "moffa" så jag fick sova ut i min himmelska säng :)
Igår fick jag en sjukt bra nyhet, jag ska nämligen börja jobba på Butlers idag, min kära vän Matilda jobbar där & nu har ängeln fixat åt mig oxå! , så nu har jag 2 jobb från o med nu! YES YES!
Klockan 17 idag kör vi på butlers! :)

Först ska jag iaf köpa mig en svart skjorta samt en underbar klänning jag spanat in! CIAO!





Jobb!

Ny morgon och fått sms om att jag ska jobba idag, vilken jag gladligen gör :) Doktorn först, sen sex timmars pass bakom baren hihi.
Skriver mer då! :)

HEJ!

Saknar min Sandra, why oh why bor man i Landskrona?

Home!

Blev en liten runda idag:) oleyars &harrys, fan vad vi snacka haha, om precis allt, så glad för hon är så lycklig gumman.. ! Det värsta jag varit med om var nog dom två gubbarna på harrys som försökte fråga om dom fick ta våran *PIP* , helt sjukt. vad fan tror dom alltså? ringarna på oxå. äckligt!
Nu ska jag sova, läkaren imorgon!
Ciao!

Liseberg 2009, älskar er & jag är glad att ni funnits i mitt liv i snart 10 år.

Hemma igen!

Hemma ifrån en lång fika/pluggnings dag med Matilda, vi snacka mest skit tror jag, mycke snack o lite verkstad :)
Sedan gick vi vända på stan & jag hitta en asperfekt höst kofta från H&M, som ni märker så är hm mitt nya hak haha.
Sedan har jag solat, ofcourse, och lagar nu mat, paprika fyllda quornfärs ;) GÖTT! med feta ost.. yummi..

Ska iväg om någon timme eller två för att möta Sylwia , vi ska ta en drink på oleyars, kanske harrys, vi får se :)
Kul att träffa henne iaf!

Hörs senare!

Så här ska jag inte se ut idag

Skola

Ja , det blir skola klockan 14.00 & skola imorgon samt doktor besök innan!
Sedan ska jag iväg & sola/träna, och hämta ut paket från H&M! :) alla mina saker som ja beställt har kommit!

Ikväll blir det att träffa Sylwia för en drink på stan :) länge sedan vi sågs så vi har mycket uppdatering ! & nej, en drink ska inte förvandlas till 10;) bakis hos doktorn naejj! vilken miss det skulle va.

Så nu ska jag hoppa in i dusch, och bege mig för några timmars plugg.

Ciao!

Jag&Sylwia, alltid redo för fest !


Kväll

Kvällen går fort när man vaknat klockan två. Imorgon har jag skola klockan ett så blir iaf upp vid tio, elva.
Har varit & tränat plus solat såklart :) Inte ett dugg kul när man tränar själv.
Har köpt massor av mat hem också, mitt kylskåp är proppfullt :) Imorgon ska jag börja med mina morgon smothies gjorda av:
  1. Frusna Blåbär
  2. Fusna Hallon
  3. Banan
  4. Blåbär eller melon yougurt
GOTT! :)

Kärlek är det bästa i livet. Om du hittat den, ta väl hand om den.

Min allra störta & viktigaste kärlek i livet är min syster&hennes två fina döttrar.


Ibland..

Ibland händer saker man inte kan ha kontroll över, allt som hade en bra början får ett slut .
Jag är en känslomänniska , det vet jag, och jag vet också allt ordnar sig, livet måste gå ner för att kunna gå upp.
Jag tänker inte låta mig själv gå ner i grunden, jag tänker stå upp tills någon skjuter ner mig. Och vet ni, det kommer aldrig någon lyckas med. Det har känns som det många gånger men till slut vet jag att inget kan övervinna mig. Jag är jag, jag är unik & speciell, och jag är älskad av många, det räcker för mig.

Låt ingen säga något annat

Bad hair day?

Shiiit, vakna nyss! haha, snacka om en skööööön utsovning. Har ändå inget speciellt att göra idag, ska ner och sola som varje dag ;) & sen ska jag kanske träffa Pauline, vi får se hur det blir.
Ska iaf laga mat nu, för frukost känns onödig & sen har jag precis klickat hem den här ifrån Nelly. se:

Bad hair day mössa från Rut mfl.

Bad 9 Hairday SEK 62, Rut m.fl. - NELLY.COM

Nu har jag köpt 3 halsdukar & en mössa, bör väll räcka för hösten o vintern? :)

Hemma again!

  • Skola check!
  • Shoppat check!
  • Lämnat tillbaka skitjacka från Ellos check!
  • Solat check!

Hemma igen och luktar lite solning, uschhh! :) ska hoppa inåt duschen strax, men ni vet väll att man inte får duscha direkt efter solning??? absolut inte! allt blir i onödan då ju.. det är sant.

Blev svängis in på lindex & gina tricot, brukar inte handla på lindex men jag har sett ett så fint halsband på min vän Evelina och jag ville faktiskt ha ett likadant :)
Här får ni se vad jag shoppat idag:

Halsband från Lindex


Pälshalsduk från Gina tricot

Fan..

Jag avskyr att vara uppe såhär dags! Fan borde vara olagligt! Men jag har lovat min kära mor att hämta biljetter till henne för en konsert & dom öpnnar såklart kl 8.00 ;( jag mår inte alls bra heller, ont i halsen och helt förstörd.. typiskt på skoldagen, ska dit vid ett istället, på andra lektionen, jag klarar inget just nu.. :(
Godnatt igen så länge :)

Our friendship will never end.

I love shopping!

Var nere på stan förut och ja sa åt mig själv att nu går jag INTE in på H&M.. vad gjorde jag? gick in på h&m....
Blev en assöt topp&en halsduk med volanger, love it!

Söt topp från H&M

Volang halsduk till hösten från H&M ps. bilden gör INTE rättvisa ds.



Nyvaken!

Ohh sovit från halv tre till nu, ILLA!
Så nu är det rask iväg för o fixa ärenden!

  • Hämta ut jackan från bubbelroom
  • Sola
  • Hämta saker hos mamma
  • Lägga upp saker på vinden, kanske rent av börja planera flytt i dec.?

Det känns verkligen jobbigt och säga nej till att jobba alltså, var tvungen och säga nej till kulturkvällen den här månaden, eftersom jag ska upp till Lisa i sthlm just den helgen. Ska bli världens roligaste helg kan jag lova!
Saknat henne alldelles för mycket, ska passa på och hälsa på mitt gamla jobb+skola också, massa roligt!

Sthlm baby! du&jag mot världen

Skola

Gick upp precis & måste ju säga att det tog emot något så enormt.  Måste till skolan och fixa mina arbeten tills imorgon, då jag har skola igen. sen ledig som vanligt :)
Jag har det nog rätt lyxigt ändå, går i skola en dag i veckan och ledig resten , förutom när jag jobbar då..
Nu ringer dom efter mig här så bäst o sticka !

Bulgarien




Imorgon kör vi.

Imorgon börjar min Solvecka, det betyder att jag ska sola varje dag tills jag blir lika brun som jag var förut.
Jag avskyr o vara blek, vidrig känsla. Sen ska löshåret på i efterhand, sen är jag completed! :)


Nu kör vi------>


Underbara Sol


NEJ!! DET GÖR JAG INTE!!!!

Jag älskar hennes min på den här bilden, och det stämmer in perfekt när hon brukar säga som jag skrivit ovan på bilden. (kolla in vad brun jag var, armen brevid ! genom solarium woooh! )


Söndag!

Igår så var ju lille Nambo här, hunden som jag ev. ska köpa, han var jätte söt, valpögon o underbett!, låter som familjen andersson hahhahaha. Men får ett svar om honom nästa vecka.
Ska bara slöa idag, jätte trött och på dåligt humör, sen har jag ju skola klockan 11 imorgon. :/

Återkommer i kväller!

Emirates! min lilla bebis(suzettes katt ) :)

Idag kommer dom!!

Idag gäller det vi har väntat på, min "lille lille" Nambo kommer hit med sin husse o matte? eller var det matte o matte? hahaha.
En o en halv timme kvar, ska äta frukost, göra mig klar& ut o köpa fikabröd! Kör vi. :)

Så här vill jag se ut idag :

Älskar den här stilen!


Skokärlek

Dom här skorna ska jag beställa hem iaf, LOVE!! om en vecka är du hemma hos mig darlings.
Dover SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Nambo 5 månader.

Jag kan inte låta bli haha, jag vill visa er alla fina Nambo, han är en blandning mellan :Chihuahua (50%), Lasa Apso (18,75 %), Jack Russel (12,50%), Papillon (12,50%) och Tibetansk Spaniel (6,25%).

Sötnosen har ett skönhetsfel & därmed ett underbett. (vilket jag ÄLSKAR, såå charmigt)


Det är nu inte säkert att Nambo kommer bli en del av våran familj utan imorgon ska vi träffa hans familj och självklart Nambo hansjälv här hemma i Norrköping och sedan får vi se vad som händer.
Vi håller tummarna.

Jag lyckades!

Jag lyckades faktiskt med att jobba själv idag! haha, men shit jag fick världens PANIK när jag "tappade" bort jack vegas nycklarna. Dom var ju inte borta men min chef hade lagt dom på en hylla. trodde jag skulle få sparken :)

Hemma efter ännu en vända på stan, köpt 3 par trosor från Gina tricot, rosa, turkos&svarta, look at them:



Bio ikväll, myyyyss.. !

Jobb!

Jag önskar så himla mycket att min förkylning ska gå över snart, det är så konstigt, för jag blir aldrig och då menar jag aldrig sjuk! Jag har hostat hela natten, jag har sådan där rethosta.

Ska till jobbet strax, börjar 11.30, men först göra mig klar :) sen blir det jobb till fyra, inte så länge, så efteråt ska jag dra en vända på stan igen, och inhandla trosor :)
Mina absoluta favoriter kommer från Gina tricot, eftersom i norrköping är dom SÄMST på underkläder.
I sthlm har ni världens finaste bästa sexigaste hetaste underkläder! JAG ÄLSKAR STOCKHOLM!

Idag åker markus hem till cypern, lite avis man blir, har lovat hela sommaren att jag ska komma ner men jag har alltid haft något skit i vägen . HATAR det. vill parta loss i din party villa baby!

Jag&Markus

Ångrar mig..

Jag vill verkligen inte byta blogg, den andra var inte för mig.. Min kära vän Åsa har gjort en fantastiskt fin header åt mig men jag vet verkligen inte hur man lägger in den här :( någon som vet?

Har köpt en underbar pälsjacka från Bubbelroom.com idag:

Vad tycks?? I LOVE IT!!!


Kära läsare, kom tillbaka till mig :)

För övrigt så sitter jag hemma och slöar vid tvn, idag ringde dom ifrån en hund jag har mejlat om att jag vill ha, det är ett par i jönköping som vill sälja sin fina chihuahua blandning Nambo.
Blev inget med den andra hunden pga. dom var oseriösa.Nu har vi snart kära Nambo här och jag hoppas dom väljer oss som dom nya hundägarna till den kära hunden.
Denna gång ska jag inte ha för mycket förhoppningar. Men jag hoppas innerst inne att Nambo vill bli en del av min familj.

Godnatt.




Iväg

Nu iväg för att gå till jobbet & bli visad hur öppningen funkar när man är själv, dagen med d imorgon liksom.

Sedan ska jag till skolan för göra klart alla sista uppgifter för nästa vecka, sedan fika med sylwia & lämna in massa paket på posten, missa hela dagen igår så idag=Busy day!

Kör vi.

Midsommar 2008, Jag&Lisa

Det går uppåt!

Börjar känna mig bättre nu:) ätit en massa pizza och ska nu ut o handla lite godis :)
Skönt o va bakis ibland hihi.

Tröstar mig med att shoppa lite på ginatricot.se också, typiskt :)


typ inget mer att säga eftersom jag är helt jävla slut.

Dagens ord: Kör bahh köööör



Live your life !



Fyyyy..

Asså det blev lite väl mycket igår. Saken var att jag skulle gå ut o ta EN drink. som sluta i 140? drinkar+shots.
Jag skakar för skiten vill vara kvar i mig.. blev att vara hos martin igår med byggis och sanna, sen drog vi till babyls torn för att sen gå till wasa, och jag vet, det är en tisdag!! men byggis är aldrig hemma från cypern så jag var helt enkelt "tvungen" :)

Så här städat såg det ut igår:

Jag&byggis

Jag&Sanna

Sanna&byggis


Nu pizza på stan!.. sen däcka?

Hund :)

Blev ingen träning idag, jag är så förbannat trött med så orkar inte träna själv..haha.
Idol snart! ska ni se?

Något så underbart har hänt, jag har blivit hundägare! (hoppas jag iaf) till en liten tik som heter Baby.
Kommer minnas detta inlägg om ett år sedan när jag skaffade henne liksom :) hon är en blandning av chihuahua/terrier.

Plutten nere i högra hörnet :) Baby !




Skola idag!

Varit i skolan nyss från 8.30-14-00 puh! en dag i veckan, inte så hårt men när man väl är där så blir det jobbigt.
Vi hade iaf Konferens & Turism idag, plus affärsturism, och vet ni, det är rätt kul faktiskt!

Gick en sväng på stan med Matilda också, och gick som vanligt in på cubus där jag hitta en jätte fin höst tröja!
Visar sen.. :)

Dom ringde från jobbet nyss också, och jag ska jobba på fredag, helt själv!, ska ta hand om öppningen och allt av vad jag förstått? känns kul men nervöst!. Dom lägger väldigt tungt ansvar på mig med både hotellet och restaurangen efter bara ha jobbat 2 dagar. men jag kör på! jag gillar utmaningar!


Ska sova nu, jag är så trött, sen möta upp Towe för Workout! Core pass 45 minuter idag!


Ungefär exakt ett år sedan i sthlm hos Johan, saknar er mina vänner.

Höstfina fötter

Nu är jag som ny igen, hårinpackning, ansiktsmask, & nymålade fötter! det kallar jag höstfin!


Jag rent av suger på att måla tånaglar(naglar överhuvudtaget så det får ni ta hänsyn till ;)








Glömde visa förut vad jag köpte igår;

Hårspännen med hängande pärlor och diamanter, så fint när man vill vara vardagsfin!




Mer shopping!

Är så glad över min shopping idag!
Detta är mina inköp idag:

Ring från H&M

Ring från H&M

Hudkräm från Nivea, Kicks

Fondation från Make Up Store

Rouge från Make Up Store

Ansikts kräm från Loreal, Kicks

Uggs från Skopunkten

Vinter Stövlar(fodrade) från Skopunkten

Inpacking från Loreal, kicks


Det var allt jag köpte idag, vill ha mera smink från Make up Store, brukar handla på Kicks, Max factor annars men känner att man får så mycket finare hy av make up stores smink!

Plattång ska inhandlas oxå!

Blev ingen träning idag, hann inte, Suzette var här på middag förut, lagade tacos åt oss :) mums!
Imorgon blir det träning tillsammans med Towe! ska bli jätte kul, länge sen vi sågs! vi ska köra hårt pass med core imorgon!
Skola innan också.. blir pirates of carribien nu med ett härligt fotbad, har köpt ett fotbad med massage/jaccusi igår , glömde visa, jätte härligt!

Hej!

Träning?

Ska iväg & träna snart tror jag, om jag orkar, min hals mår inte så bra alls.. men har hört att träning botar sånt, eller kanske tvärtom? haha.
Känns som jag har tusen saker att göra idag och klockan är ju 3! :/ måste fixa med praktiken som vi ska ha snart, men hur lätt är allt när man är sjuk?..

Vad tyckte ni om ensamma mammor söker igår? man kände ju tillomed igen en av killarna! det programmet är så larvigt men så himla kul att bara ligga o kolla på, precis som top model osv.

Vad tycker ni om min nya ring? visst är den to die for. H&M

Inget mer godis. & sen en ny dator

Vi har just nu proppat i oss godis & förut åt vi en pizza till middag, why oh why gör man detta när man tränat haha, körde ju core pass förut och jag ville belöna mig själv lite :( men nu blir det inget mer. jag ska gå ner mina kilo & så är det.

Ny dator ska jag inköpa mig också, en laptop, finally! kommer bli mycket mer bilder då & allt kommer bli bättre helt enkelt, jag orkar inte sitta vid en stationär hela tiden. Ska spana in någon het imorgon. oh yes

Spanat in en jätte fin hund idag, håller tummarna!

Nu Ice Age-Dawn of the dinosaurs( bästa utav alla 3 ice age filmerna)

Tjatat förut, iaf på alla som känner mig och tjatar nu igen, NI MÅSTE (MÅSTE) SE PÅ HAROLD AND KUMAR FILMERNA!!! Jag älskar er killar! Ni är utan tvekan bäst


Alla kläder denna vecka :)

Nu kommer ni dö. men blir så mycket bara för jag lägger in allt på en o samma dag :)

Skorna från Din sko. (dragkedjan är underbar)

Väskan som jag berätta om i förra inlägget(lauren conrads)

Klänning från Gina tricot(hade på mig i torsdags, jätte fin på)
Mycket mörkare i verkligheten, mörk mörk svart

Hel tränings outfit, Linne från Gina tricot, byxor från Soc, handskar från casall, sportbh från ullared, vattenflaska från H&M.

Skinnkjol från H&M, dragkedja i guld baktill.

Pennkjol från H&M, mycket mörkare i svart i verklighet.

Pennkjol från H&M med volanger, även denn mycket mörkare i färgen svart.

Volangklänning från Nelly.se , ser ut som kjolen fast i klänning eller hur?(även den mycket mörk i svart)


Nu ska jag myspysa med wallander maraton, hej svejs!

Godmorgon!

Oh, en varm dag ute! vakna nyss och känner mig väldigt sjuk.. förkyld snarare, tur att man inte jobbar idag.
Ska ner på stan o fixa med lite & inhandla lite ringar! love love ringar. det är så hett! Ju större desto snyggare!
Träningslinne ska inhandlas också, sen har jag helt en ny tränings outfit.!

Blir Bio ikväll också, får se vad vi ska se, jag vill ju se sommaren med göran, någon som sett den? är den bra?

Vet ni, jag tycker faktiskt om hösten, för kylan kommer ju stegvis och man vänjer sig!
På hösten kan man ha stora halsdukar, stickade tröjor&koftor, uggs! , snygga kappor m.m.
& vintern, hur kul är det inte att inhandla en ny vinterjacka för varje år som går, love it.

Laurens outfit gillar vi! ( låg faktiskt o tänkte inatt på att jag ska köpa en sådan väska som hon har, billigare från Gina tricot alltså )



Sååå trötter...

Kom hem från jobbet klockan halv elva & det var helt okej lagom folk idag! Fick träffa några nya jobbarkompisar idag med, tycker det är synd att Malin slutar för att åka till Australien :(
Nya ölsorter har jag lärt mig också, & känner att jag blir bättre och bättre i baren.

Träna & Sola imorgon! nu blir det filmen Leo.

Sol&Selma (mina fina guddöttrar)



Jobb!

Nu blir det in i duschen för att sen dra till jobbet, bara 8 timmars pass så inga problem! synd att jag är så himla trött bara... gäspar var tredje sekund.

Hinner tyvärr inte mer.
puss


Saknar dig min fina vän!

Ladies Night!

Bokat! 3:e Oktober så blir det ladies night i himmelstalundshallen i Norrköping med min kära vän Suzette. Ska bli jätte roligt, massa vin och härlig stämning!

Nu börjar jag bli bättre för övrigt, och kommer nog jobba imorgon, mamma kommer hit klockan 1 för att få sitt hår fixat av mig innan festen hon ska på, privatfrisör yes.

Ska lägga mig strax för att kolla på Pirates of the carribien, grymt bra filmer det där.
Hörs innan jobbet imorgon. Tack & Godnatt. Ps. imorgon kommer bilder på all shopping. ds.

obs. var drinkarna från igår billiga eller inbillar jag mig?


Jag&Suzette

Månadens

SNYGGASTE KÄNDIS EVER
När jag första gången såg Simple Life så älskade jag Nicole direkt! Hon är precis lika fin "mullig" som smal och hennes kläder, accesoarer , hår ja precis allt är hett på henne! Inte nog med att hon har min barndoms förälskelse till man och världens finaste dotter! Nicole har allt! Grr på dig!


Joel, Nicole och fina Harlow Winter Kate

Förresten, vet inte om jag är helt efter nu men visste ni att Adam Goldstein(DJ AM), Nicols ex pojkvän är DÖD? Han hittades död den 28 augusti i sitt eget hem, där han hade tagit överdos.
Redan ett år innan var Adam med i en flygplans krash tillsammans med Travis Barker, där nästan alla dog utom Adam&Travis, mfl.


hahahahaha satans..

Efter jag lämnat skolan så skulle jag hemåt, jag mår numera ännu värre & har fått magsjuka. WHATA FUCK?
Så kom inte i närheten av mig, eller ta inte i mig för då smittar jag haha. alltså helt sjukt, när bakisskiten börjar avta så får jag istället magis, lägg av asså..
Hur dåligt jag än mådde så åkte jag till maxi för att byta ut min snygga kjol till en mindre storlek & kom ut med tre kassar från olika affärer istället.. satans.. får lägga av med beroendet ett tag..
Nya skor, träningsbyxor och klänning blev det iaf.
Lägger upp bilder imorgon för jag mår verkligen inte bra nu.. & jag ska jobba imorgon , hoppas det går över tills dess. brukar ju bara vara en dag, max 2? eller?

Nu chips, dipp, cola & film. YES.! (om jag inte spyr upp allt? )


Typ vad??! liksom?

Sol

Vill tillängna ett inlägg till min guddotter Sol. Jag älskar dig
Klänningen Sol har på sig är samma som min mormor hade på sitt dop.

Mot stan

Ska till skolan och prata ang. csn, usch vad jag avskyr dom.
Ska bara ta det lungt idag, mår som sagt inte bra alls.
Imorgon blir det jobb 14-22, ska bli mycket kul!


Shake it mama!

Sova..

Jag skulle lätt sova ett par timmar till alltså, jag är helt slut sen igår .. allt dansande, träningspasset innan, fy .
Mina ben, jag har sådan träningsverk!! bodypump är inget att leka med.
Glömde kameran hemma igår iaf så inga jävla bilder blev det, kul äre. leta som ett as efter den & sen visar den sig framför datorn hemma. KUL.

Ser på ellen & ska försöka städa upp mina härliga oreda som jag skapa när jag kom hem igår. huvudvärken är på den med!

Skål, aldrig mer dricka alkohol?

Ändring..

Ändrade planer, vin & mys hos settan istället, kanske blir utgång, vi får se hur det blir, klackarna i taket hej!

Party?

Ikväll ska jag till Jessica, där förfesten börjar och tar sitt slut vid harrys, ? 112:an idag, vilket innebär att det är extra mycket folk ute, men vet inte det ja, kallt o jävligt ute.
Ska svänga förbi Suzette först & kanske hinna ta en drink?

Köpt två klänningar tills ikväll på stan förut + klippt och färgat mitt hår, visar bilder på allt imorgon för nu blir det party!


Gänget när vi var sist hos Jessica& Harrys. Elin (tv) är ej med ikväll tyvärr. Utan blir nya ansikten idag.
(th) Suzette, Jessica, jag & Elin.


Frisörbesök!

Uppe tidigt idag, kunde somna redan vid halv ett inatt vilket var mycket skönt! Så det firar jag nu med frisökbesök, ska färga mitt hår och klippa mig, för att i slutet av månaden lägga in hårförlängning igen, älskar när håret är sådär härligt jätte långt !

Vad tycker ni, vilket passar jag bäst i?
eller

I like it loooong...!

Månadens låt: Black eyed peas- I gotta feeling
Med den låten önskar jag en god morgon!

Hett..?


Ibland dyker bilder upp som man försökt och förtränga, jag har också varit ung,(väldigt ung) & jag skäms när jag ser det här, hahaha, hur såg man ut? jag var 16 år tror jag här, Suzette från vänster hade ej träffat david, jag hade ej träffat Rene & den sista damen Erika hade ej fått sin Son. tiderna går. och jag tycker nog själv att jag förbättrat min look lite grann?

förresten, var nigger looken inne eller var jag ute?


15/16 år


Min första lägenhet, 17/18 år och visar leopard bhn, GRRR!

Klick!

Nyss klickat hem denna heta klänning som jag tänkt att ha på min kommande födelsedags fest :)
Älskar den, hoppas nu att den sitter bra också. ♥


Frill Bandeau Dress SEK 239, Quontum - NELLY.COM

Bytte ut jackan från ellos mot dom här skorna istället, mycket fina.
Kan vikas upp o ner över knät.




Puss

Helt slut..

Alltså jag säger såhär, yoga är inget och leka med.. haha, kanske blir bättre när man vänjer sig men jag tror faktiskt jag skippar yoga, det är jätte jobbigt. jag gillar mera core, bodypump och självständig träning.
Imorgon ska jag och en personlig tränare gå igenom ett träningschema för mig, så det känns bra.

Var och hämta ut min nya jacka och bäddsett från ellos, men jackan var en besvikelse, hatar sånt, när det inte sitter bra!  den ser ju jätte fin ut på bild eller? --->



Nej, nu ska jag laga god mat och sätta mig ner och se på two and a half men♥ love it.


Godmorgon(eftermiddag)

Äntligen har jag vaknat, jag var så himla trött efter att jag till slut somna klockan fem i morse. Låg och såg på Van helsing , första gången jag såg den tyckte jag den sög men hallå, hugh jackman är klockren, filmen kan inte slå fel.

Nu ska jag träffa mamma , gå till skolan och prata om csn(alltid strul med dom), sen ska jag beställa färg tid till mitt hår& gå på yoga, även lite självständig träning såklart.

Letar fortfarande efter en hund till salu, och det verkar som jag alltid är sent ute, dom är alltid borta när jag ringer.
Har ni en hund, chihuahua, dvärgpincher, mops, frank bulldog el. liknande. tveka ej och höra av er.

[email protected]


Du finns alltid i mitt hjärta vännen.

Nattuggla



Nattprat jag kan nästan aldrig sova på nätterna, kan ni? jag får som mest gjort då, min hjärna fungerar liksom på ett helt annat sett, jag brukar somna ungefär mellan 3-5 på morgonen. det är inte bra :S
Jag kan städa, rensa ur hela garderoben, fixa räkningar, skura golv!, sortera skor, fixa disken, rensa ur kylskåpet! ja du, you name it. det är verkligen jobbigt. jag vill sova.. :(

Just nu ser jag på spin city och rensar ut och sorterar min garderob till höst och sommar, så jag vet hur jag ska klä mig för vamt o kallt o sånt. haha, vem gör det klockan ett på natten?

Imorgon ska jag använda mitt nyinköpta gymkort, och gå på yoga samt sola, jag skaffade det tillsammans med min mor och vi tränar tillsammans, tycker jag är toppen att få lite egentid med henne liksom.

Nej, åter till sorteringen, sen blir det att se Beck i sängen, Zzzz.. Godnatt!

Första Skoldagen

Idag var det första skoldagen sen i våras och det har varit en hård sommar. Jag tycker att mina två veckors semester var precis vad jag förtjäna, och snart blir det ju utomlands , då ska jag verkligen njuta..

Jag pluggar turism i Norrköping , går min sista termin, och jag har precis fått ett extra jobb på highlander inn där jag jobbar som servitris. Highlander inn är en skotsk bar&restaurang som även driver hotell hörnan, precis börjat på detta jobb men jag trivs som fisken!.
Väldigt lungt mot mitt jobb i somras. usch.

Nu har jag iaf bara lektioner på tisdagar och jobbar självständigt i veckorna, vilket jag bara nickar och tar emot till:)
Mer tid över till jobb.

Här är iaf sakerna jag köpt idag&igår:


Never Denim, Reebok, Nelly shoes

Nu ska jag klicka hem ett par härliga höstskor från dinsko!

Åter till dodgeball & popcorn.

H&M

Vet ni, jag har inte varit inne på H&M s hemsida på länge, kändes som dom tappat stinget där ett tag men deras höstkollektion är helt okej! har beställt hem följande, I LIKE! Dessutom har dom 25% för alla medlemmar, jackan gick bara loss på 370 kr eller något sånt ! KÖP!









Gick en svängis på stan förut och köpte då jeans, jag gillar stentvättat och då jag inte ägt ett par en så länge så var det absolut dags nu!
Ska visa bild på dom, men min kamera laddas för tillfället :)
Har även fått hemma mina skor från nelly efter mycket men!
Jag älskar verkligen Nelly, min absoluta favorit , men shit, why oh why kan man inte ha en vanlig kundtjänst?
Vore pricken över I:et!

Som sagt, kommer med kort på mina nya shoppingbegär lite senare!

I LOVE YOU





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0